Uw mening?


01-01-70 politieberichten 28 maart - 12 april 2017

Diefstal fiets

Afgelopen dagen zijn er nog wel 2 fietsen gestolen op de hoek van de Keverdijk met de Meerstraat. De fietsen stonden in een voortuin en zijn daar weggenomen. Bewoners doen er goed aan om de fietsen uit het zicht te zetten. Vooral in het weekend als de jeugd terug komt uit het uitgaansgebied

Oplichting

Ik krijg de laatste dagen ook een aantal telefoontjes van mensen die gebeld zijn door een persoon die zich uitgeeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij. De persoon vraagt dan onder andere hoeveel geld, sieraden en kluizen iemand in huis heeft om zo in te schatten hoe iemand verzekerd moet zijn. Graag aandacht hiervoor en geef hier geen antwoord op.

Dan het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Tussen 8 en 10 april werd er ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Nikkelstraat. Een ruit werd ingeslagen en verschillende onderdelen van de auto werden weggenomen.

Naardermeer

Geen bijzonderheden

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 31 maart tussen 11.15 uur en 13.30 uur, werd er gepoogd in te breken op de Dobbestraat. Er is gepoogd om de voordeur open te breken. Dader is niet in de woning geweest.

In de nacht van 7 op 8 april werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Churchillstraat. Aan de achterzijde werd de poortdeur opengebroken en vervolgens werd er gepoogd een raam aan de achterzijde op en te breken. De dader is niet binnen geweest.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha