Uw mening?


08-02-15 Naarden samen fit
Buurtplatform Parkwijk maakt u graag attent op het volgende bericht:

Naarden samen fit!

Het project Naarden Samen Fit nodigt alle 55 plussers in Naarden uit om in beweging te komen. Meld u aan!

Sporten en bewegen dragen op allerlei manieren bij aan ons welbevinden. Je voelt je er fitter en energieker bij en je blijft langer gezond. Als je samen met anderen sport, biedt het ook nog eens gezelligheid. En het mooie is: die effecten treden op ongeacht je leeftijd! Dat is precies de gedachte achter het sport- en beweegproject “Naarden samen fit”. Het project richt zich in het bijzonder op de inwoners van 55 jaar en ouder.

Veel 55-plussers sporten al. Maar er zijn ook velen die dat niet (meer) doen en het toch wel leuk zouden vinden om de draad (weer) op te pakken. Of ze bewegen wel, maar zijn op zoek naar een andere vorm die meer bij hen past. Voor hen kan het project “Naarden samen fit” precies het zetje geven wat ze nodig hebben.

Fitheidtest

Naardense 55-plussers kunnen op zondag 15 maart 2015 deelnemen aan een fitheidtest. Die test is nodig om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk sport- en beweegadvies. Daarna bestaat de mogelijkheid om vanaf eind maart 2015 gedurende drie maanden deel te nemen aan een zeer gevarieerd sport- en beweegaanbod. Onder andere: sport en spel, ‘nordic walking’, recreatief hockeyen, roeien en zwemmen. Wekelijks kunt u deelnemen aan een les van een uur. Op die manier kunt u ontdekken welke sport het best bij u past. Naarden kent een heel gevarieerd sportaanbod en diverse clubs werken aan het project mee.

Aanmelden Naarden samen fit

Een groot aantal Naardense 55-plussers heeft namens de gemeente Naarden een brief ontvangen van Bianca Wieman, coördinator Buurtsportcoaches Naarden. U kunt zich tot en met 19 februari 2015 aanmelden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha