Uw mening?


09-05-12 Speelterrein Kuyperlaan

 

Misschien heeft u al gelezen dat een aantal ouders uit de buurt de gemeente gevraagd heeft om de speeltuin aan de Kuyperlaan op te knappen. De gemeente wil hiervoor graag een plan uitwerken waarin rekening gehouden wordt met de wensen van kinderen en omwonenden. Daarom krijgt u deze informatiebrief met een uitnodiging om verder ideeën uit te wisselen.

 

Veel kinderen hebben al hun wensen voor de speeltuin doorgegeven. Op basis daarvan hebben we deels een voorstel uitgewerkt om de speeltuin op te knappen. Namelijk:

·         Het gedeelte voor kleinere kinderen duidelijker vormgeven

·         Ook voor de oudere kinderen wat meer uitdaging maken op het speelterrein

·         Een extra bankje (of andere zitplek) voor de ouders

·         De speelbosjes en de lege plek bij de grote bomen behouden

·         Het voetbalveld opknappen zodat er doelen komen die de bal opvangen, er gras komt in plaats van zand en het liefst ook een laag hek langs de Verlengde Fortlaan zodat de ballen (en dus de kinderen) niet zomaar de weg op kunnen.

De voorstellen zijn schematisch aangegeven op de tekening hieronder.

Ook het buurtplatform Parkwijk helpt graag mee met de opknapbeurt. Zij hebben inmiddels veel creatieve ervaring opgedaan bij renovaties van speeltuinen (bijvoorbeeld in de Keizer Ottoweg).

We willen er zeker van zijn dat we geen goede ideeën over het hoofd zien, daarom nodigen wij u uit om op woensdag 23 mei om 17.00 uur mee te praten over mogelijkheden voor dit speelterrein. We spreken af in de speeltuin zelf.

 

Heeft u vooraf al vragen, of kunt u er niet bij zijn op 23 mei? Dan kunt u contact opnemen met: Suzan Vijfhuizen (gemeente) 035-6957985, of Mariet Piebes (buurtplatform Parkwijk) penningmeester@parkwijknaarden.nl of met Wendela van Beek (Kuyperlaan 17).

 

 

Ook kunt u hier uw mening geven, wij zullen deze dan meenemen in de evaluatie van de bijeenkomst op 23 mei.

 

 

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha