Uw mening?


10-08-11 Ophalen huisvuil aan de Sandtmannlaan

Ophalen huisvuil aan de Sandtmannlaan

 

Er zijn al enige tijd problemen in de Sandtmannlaan met het legen van de containers met huisvuil.

 

De vuilniswagen van de GAD kan vaak niet alle containers in de straat bereiken omdat er auto's verkeerd geparkeerd schijnen te staan. Na herhaaldelijk terugrijden, heeft de GAD eenzijdig de maatregel ingevoerd dat de containers alleen nog op de kopse kanten van de Sandtmannlaan zouden worden opgehaald.

 

Dit is destijds aan de bewoners kenbaar gemaakt, met een brief van de GAD. Hierop heeft de gemeente samen met de GAD besloten om de maatregel voorlopig terug te draaien. De containers zullen dan weer gewoon voor uw huis worden opgehaald en geleegd. Om te zorgen dat de GAD de straat wel in kan rijden is de handhaving op parkeergedrag tijdelijk opgevoerd.

 

De eerste maand zal er geschouwd worden en bekeurd. In de tweede maand zal er ook worden overgegaan tot wegslepen van verkeerd geparkeerde auto’s.

 

Alle bewoners zijn door de Gemeente uitgenodigd voor een evaluatiebijeenkomst op 12 september as, hier zal de GAD en vertegenwoordigers van het buurtplatform ook bij zijn. Dit zal gebeuren op een nog nader te bepalen locatie.

 

Het doel van de bijeenkomst is het evalueren van de tussenliggende maanden en het zoeken naar alternatieve oplossingen voor de lange termijn.

 

Hierom vragen wij u als bewoners om ons (het Buurtplatform) vast ideeën, opmerkingen, ervaringen te gevenop dit blog om tot een goede oplossing te komen en ons vast te informeren zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Tenslotte heeft u als bewoner de meeste kennis in uw bezit aangezien dit uw directe omgeving betreft.

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha