Uw mening?


29-06-11 Groot onderhoud riolering

Jaarlijks wordt een deel van de riolering in Naarden schoongemaakt; dit betekent dat het hoofdriool wordt schoongespoten.

Waar wordt het riool schoongemaakt?

In 2011 wordt op de volgende plekken gewerkt:

  • Vierhoven inclusief de Burgemeester J. Visserlaan;
  • Oranje Nassau Park Noord;
  • Oranje Nassau Park Zuid;
  • Naardermeerkwartier;
  • Rembrandtpark inclusief de Vincent van Goghlaan

Is er verkeershinder te verwachten?

De werkzaamheden worden door Teeuwissen uitgevoerd. De werkzaamheden zijn niet dusdanig groot dat er wegafzettingen nodig zijn. Er zal op sommige plekken wel wat verkeershinder zijn door de vrachtwagen die op de weg stilstaat.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

Wanneer de werkzaamheden van start gaan is nog niet bekend, maar dit zal zo snel mogelijk op deze website en in de Naarder Koerier bekend gemaakt worden.

Nu problemen met riool? Neem contact op met de gemeente!

Als u nu problemen ondervindt met de huisaansluiting van het riool (u hoort bijvoorbeeld rare geluiden uit het riool of het water loopt slecht weg) dan vragen wij u om contact op te nemen met Aad Demage van de gemeente Naarden, telefoonnummer 035 6957 955 of 06 5024 5567. Er kan dan voorafgaand aan de werkzaamheden uitgelegd worden wat u kunt doen om een mogelijke verstopping op te heffen. Als de huisaansluiting van het riool verstopt is dan kan dit namelijk overlast geven in huis tijdens het groot onderhoud van het hoofdriool.


REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha