Uw mening?


01-01-11 Ontoelaatbaar gedrag
Het zal nooit duidelijk zijn wie het doet, maar het feit is dat mensen er een grote rotzooi van maken. "Als ik ze maar kwijt ben" mentaliteit.  Deze foto's[gallery columns="2"] zijn gemaakt bij de glasbak bij de Ravelijn, de dag na Kerst. De plaatjes spreken voor zich.
REACTIES
is aan de late kant, geef ik meteen toe. Maar geen reden om dan maar ergens te droppen!? En als de boom in de weg staat; Zo ver weg is het GAD niet en er hoeft niets extra's voor betaald te worden.
Door laurent op 27-01-2011
@ Laurent De 17e pas! Welke randdebiel heeft in godsnaam dan nog een kerstboom staan?!!
Door Mohammed Adireija3 op 26-01-2011
herstel, de kerstbomen in het ministrpark worden donderdag de 17e opgehaald!
Door laurent op 06-01-2011
zag vanochtend in het voorbij rijden op de cort vd lindelaan bij de glasbakken op de makaylaan een mevrouw met een winkelwagentje waarin twee kerstbomen lagen, deze twee bomen naast de glasbak zetten. dit kan toch niet, het is geen vuilstortplaats! Het GAD komt zelfs as vrijdag kerstbomen bij u thuis afhalen, wat moeten ze er nog meer aan doen? Ontoelaatbaar gedrag en een slecht voorbeeld naar de jeugd toe, op deze manier vervuilen we met zijn allen ons eigen nest. Helaas was ik niet in de gelegenheid om uit te stappen en de vrouw aan te spreken.
Door laurent op 05-01-2011
ben toch een voorstander van bewakingscamera's, let maar op.... zal ze afschrikken.
Door laurent op 03-01-2011
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha