Uw mening?


16-11-10 Herinrichting gebied voormalige Minister Calsschool
Waarschijnlijk heeft u al gehoord of gelezen dat er komende winter op het terrein van de voormalige noodlokalen van de Minister Calsschool een sanering gaat plaatsvinden. Misschien heeft u deze zomer voor de herinrichting van het gebied ook uw suggesties doorgegeven of was u aanwezig op de informatieavond op 30 augustus. In dit bericht vertellen we graag meer over de gekozen herinrichting en de werkzaamheden. Nieuwe inrichting Alle aangedragen varianten binnen de randvoorwaarden zijn onderzocht op hun haalbaarheid. De definitieve keuze is samen met het buurtplatform Parkwijk en het buurtcomité Naardermeerkwartier gemaakt. Het gebied krijgt een open en natuurlijke uitstraling, vergelijkbaar met het wandelgebied achter de Schout. Daarom wordt het een gebied met gras en bloemen, er komen enkel achter de garages struiken te staan. Ook worden 2 bomen geplant langs de Graaf Willem de Oudelaan om een doorgaande lijn te creëren in bomen langs de laan. Het gehele terrein rondom de oude noodlokalen wordt een hondenlosloopgebied. Daarom blijft het huidige hek staan en wordt het aangevuld ter hoogte van het schoolplein. Er komt een ingang aan de Graaf Willem de Oudelaan. Bij de ingang komt ook een hondenpoepbak te staan. Tijdens de werkzaamheden zal ook het pad in het Paradijsbos worden opgehoogd.
REACTIES
het wandelpad wordt iets verlegd zodat het niet dicht op woningen komt te liggen.
Door gemeente Naarden - Suzan Vijfhuizen op 03-12-2010
Geachte Suzan, Ik heb op mijn vraag over het tracé wat jullie in gedachten hebben nog geen antwoordt gekregen. Nogmaals Vragen: Is het mogelijk als betrokkenen naast het weiland de route toch nog eens samen te bekijken. Vriendelijke groeten. Arie kamphorst 0610744586
Door Arie Kamphorst op 25-11-2010
De suggestie van een oversteekmogenlijkheid nemen we mee. Deze winter zal wel de hele heg aangeplant worden. Zodra de herinrichtingswerkzaamheden gereed zijn (en de ingang vastligt) dan kunnen aan de overzijde een aantal planten weer verwijderd worden (of herplaatst mochten niet alle planten aangeslagen zijn). Het grondwerk is al gedaan om te zorgen dat er later niet al teveel gras tussen de heg zal groeien. De aanplant van de heg komt pas later. De heg wordt gemaakt van esdoorn (ook wel spaanse aak genoemd) en komt op een hoogte van maximaal 1.20 meter zodat iedereen goed zicht blijft houden op het speelveld.
Door gemeente Naarden - Suzan Vijfhuizen op 23-11-2010
Compliment over de brief dd 19-11-2010 inzake de herinrichting terrein van voormalige noodlokalen. Een suggestie: Maak ter hoogte van de ingang van het hondenlosloopgebied een oversteek naar het Paradijsbos, zodat je met je hond door het plantsoen weer naar huis kunt lopen. Als aan de kant van het sportveld een heg wordt geplaatst (de greppel is al klaar) kan je daar niet meer oversteken. Dat zou jammer zijn. En een vraag: van welke planten wordt de heg gemaakt en wordt die op een bepaalde hoogte gehouden?
Door Elzo Hommes op 20-11-2010
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha